Parhaat Ruokablogit

In Umido – ruokablogi

Salami-mozzarella-peltipizza Hungry Chef-pizzajauhoista

5 Maaliskuu 2018

Hungry Chefin pizza-kampanjan ja Liemessä-blogin levypizzan innoittamana päätin vihdoin ottaa nälkäisen kokin 00-pizzajauhot kokeiluun ja tehdä oman versioni Täydellisestä peltipizzasta. Tipo 00-jauhoina olen tähän asti käyttänyt enimmäkseen Molino Caputon jauhoja, joita täällä Turussa saa Italian herkut-kaupasta. Täytyy myöntää, että Hungry Chefin jauhojen korkillinen muovipakkaus on kätevä käyttää, mutta materiaalivalinta hiukan mietityttää. No onneksi taloyhtiössä on keräysastia muoville, joten pakkaus päätyy edes asianmukaisesti kierrätykseen. Itse Hungry Chefin jauhoista on sanottava, että ne toimivat kuten 00-jauhojen pitääkin.

00-jauhot Featuring mozzzarella Ohuet pizzapohjat Peltipizzat Pizzat salami tipo-00 tomaattikastike

Lue koko juttu täältä »

In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »