Parhaat Ruokablogit

In Umido – ruokablogi

Rapeakuorinen ciabatta 00-jauhoista

12 Kesäkuu 2018

Mielestäni yhteistyö on paras työ. Sain kunnian tehdä Cheffin kanssa yhteistyötä ja laatia reseptin Hungry Chef 00-jauhoista leivotulle rapeakuoriselle ja lähes ilmaa kevyemmälle ciabattalle. Mainiot Hungry Chefin 00-vehnäjauhot sopivat pizzataikinoiden lisäksi mitä parhaiten myös italialaisiin leipiin, kuten ciabattaan. Näillä jauhoilla taikinaan löytyy helposti juuri oikeanlainen pehmeä sitkoisuus ja leipään ilmavan kevyt rakenne. Avaa ohje alapuolen linkistä ja kokeile itse.

00-jauhot ciabatta Ciabattat Featuring Hungry Chef Leivät Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »