Parhaat Ruokablogit

Vispilän viemää

Oikotie onneen

14 Kesäkuu 2021

Herkullinen ateria syntyy käden käänteessä, kun maustaa valmiiksi graavatun lohen inkiväärillä ja limetin kuorella. Seuraksi sopivat uudet perunat ja kurkkusalaatti. LIME-INKIVÄÄRI-GRAAVILOHI (4:lle) 350-400 g valmiiksi graavattua lohta 3 peukalon kokoista palaa inkivääriä 3-4 limetin kuorta Kuori pala inkivääriä. Raasta hienoksi tai leikkaa ohuen ohuiksi tikuiksi. Pese limetit huolella ja kuivaa.

graavilohi inkivääri Kala limetti

Lue koko juttu täältä »

Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »