Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
1 Vispilän viemää
Syysherkut poikineen (x 21)
29 Lokakuu 2025
Arkinen jauhelihakeitto muuttui lohturuoaksi, joka maistuu juustohampurilaiselta – uskomatonta, mutta totta. Lähemmäs 30 vuotta sitten Taste of Home -lehti julkaisi reseptin, josta on sittemmin syntynyt useita versioita, eikä ihme. Kermaisen, juustoinen keitto on täydellistä lohturuokaa koleisiin päiviin. Täyteläinen keitto syntyy, vaikka vaihtaisit esimerkiksi naudan jauhelihan kalkkunan tai broilerin jauhelihaan – tai jätät lihan kokonaan pois ja lisäät kasviksia, kuten esimerkiksi sieniä ja pakasteherneitä. Perunan voi myös vaihtaa esimerkiksi makaroneihin tai munanuudeleihin, ja mausteisuutta voi lisätä chilihiutaleilla.
Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien