Parhaat Ruokablogit

Vispilän viemää

Juustohampurilaista keittona, kiitos

29 Lokakuu 2025

Arkinen jauhelihakeitto muuttui lohturuoaksi, joka maistuu juustohampurilaiselta – uskomatonta, mutta totta. Lähemmäs 30 vuotta sitten Taste of Home -lehti julkaisi reseptin, josta on sittemmin syntynyt useita versioita, eikä ihme. Kermaisen, juustoinen keitto on täydellistä lohturuokaa koleisiin päiviin. Täyteläinen keitto syntyy, vaikka vaihtaisit esimerkiksi naudan jauhelihan kalkkunan tai broilerin jauhelihaan – tai jätät lihan kokonaan pois ja lisäät kasviksia, kuten esimerkiksi sieniä ja pakasteherneitä. Perunan voi myös vaihtaa esimerkiksi makaroneihin tai munanuudeleihin, ja mausteisuutta voi lisätä chilihiutaleilla.

Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »