Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Vegaaniset kikhernehalloumi-mansikkatacot (V, GF)

17 Toukokuu 2018

Kaupallinen yhteistyö Risenta ja Asennemedia. Mind blowing. Että kikerhenjauhoista, vedestä ja ravintohiivahiutaleista saa jotakin todella juustomaista ja ainakin mielettömän herkullista, jota vieläpä pystyy paistamaan kuten halloumia. Ulkokuori rapea ja sisältä pehmeän sitkeän juustosta. Tätä hauskan kuuloista ideaa olen halunnut testata vaikka kuinka pitkään, ja nyt täytyy sanoa, että harmi, kun en ole aiemmin saanut tätä aikaiseksi.

Gluteeniton halloumi Kasvispääruoat kikhernejauho mansikka Tortillat, tacot, wrapit vegaani Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »