Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Vegaaninen suppilovahverorisotto (V, GF)

30 Syyskuu 2019

Sentään suppilovahveroita näyttää tänä vuonna tulevan runsaasti! Toisin kävi kanttarellien ja monien marjojen kanssa. Perinteisestä suppilovahverorisotosta tuli vahingossa vegaaninenkin, sillä totesin, että risotto oli jo niin maukas ilman parmesania, että sitä ei tarvittu. Halutessaan voisi laittaa ravintohiivahiutaleita tai ihan parmesania, jos kaipaisi umamisempaa ja suolaisempaa makua. Kuitenkin suppilovahveroissa on jo niin umaminen maku, etteivät ne juuri kaipaa sitä juustoa.

Gluteeniton Kasvispääruoat Pohjoismaat suppilovahvero

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »