Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Satokauden juhannusmenu

11 Kesäkuu 2020

Kaupallinen yhteistyö Foodmarket Herkku ja Indieplace Kesä on oikea raaka-aineiden kulta-aika. Riemunkirjavat tuoreet hedelmät, marjat, vihannekset ja muut kasvikset valloittavat yltäkylläisyydessään torit ja kauppojen HeVi-osastot. Kun pääsee talven juureksista, tuontikasviksista ja tölkkiruoasta siirtymään tuoreisiin, pääosin kotimaisiin raaka-aineisiin, niin on siinä yks jos toinen ruoanrakastaja aivan hurmoksissa. Ajatella nyt makeaa kotimaista mansikkaa, varhaisperunaa, herneitä, kirsikoita, makeita tomaatteja. Foodmarket Herkun, joka on postauksen ja juhannusmenun kaupallinen yhteistyökumppani, on juuri palkittukin vuoden 2020 parhaasta HeVi-osastosta.

Brunssille (suolaista) Gluteeniton Kasvispääruoat mansikka marenki munakoiso Muut lisukkeet nektariini pavlova peruna Pohjoismaat Salaatit tomaatti vegaani Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »