Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Porkkananugetit

26 Syyskuu 2018

Suussasulavan pehmeät porkkananugetit on hauska ja herkullinen versio kasvispyöryköistä. Voisihan näitä kutsua porkkanapyöryköiksikin, mutta Satu Koivisto oli Gastoraanaatti II- kirjassaan keksinyt kutsua niitä lapsiystävällisesti nugeteiksi. Ja eiköhän nugetit maistu lasten suuhun kasvispyöryköitä paremmin? Porkkananugetteja oli tarjolla kyseisen kirjan julkkareissa ja varsinkin yhdessä basilikajogurtin kanssa maut olivat niin toimivia, että jäin heti miettimään näiden valmistamista pian itsekin. Ehkä makusalaisuus on myös runsaassa raastetussa voimakkaan makuisessa juustossa.

Kasvispääruoat porkkana

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »