Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Parsapiiraat ja urbaanibrunssi

4 Toukokuu 2018

Parsapiirasta maistaessani totesin ensimmäisenä, että maistuvatpa parsalta. Niin, no se on parsapiiras :D. Tämä on siitä hassu resepti, etten ole mikään parsan ylin ystävä, vaan yritän juurikin totuttautua parsan makuun. Kyllähän se menee monessa kylkiäisenä ja esimerkiksi viime keväänä julkaisemani mansikka-parsapitsa on aivan todella hyvää! En vain ole koskaan ihan ymmärtänyt parsahypetystä… Parsaviikot ja sen sellaista.

Brunssille (suolaista) parsa suolainen leivonta

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »