Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Omenainen Korvapuustifocaccia

4 Marraskuu 2025

Tällä reseptillä leivot täydellisen pehmeää pullaa joka ikinen kerta! Korvapuustifocaccia on kerta kaikkisen nerokas – suorastaan tulee vähän huijariolo, että näin helpolla voi valmistaa täydellisen pehmeää pullaa. Ei tarvitse vaivata, ei tarvitse pelätä, tuleeko pullataikinasta kuivaa tai muodostuuko hyvä sitko. Kaiken hyvän lisäksi et ole sidottu kohotusaikatauluihin, vaan täydellisin versio syntyy, kun teet taikinan jo edellisenä päivänä etukäteen, annat taikinan oleilla pitkään, jääkaapissa: 8-36 tuntia eli voit leipoa milloin tahansa, mikä vain sopii leivonta-aikatauluusi! Sopii siis täydellisesti siihen, kun haluat tarjota seuraavana päivänä tuoretta ja lämmintä pullaa, mutta et tarjoilupäivänä ehtisi sitoutua erilaisiin...

Brunssille (makeaa) Pohjoismaat Pullat Pullat, muffinit vegaani

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »