Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
4 Marraskuu 2025
Tällä reseptillä leivot täydellisen pehmeää pullaa joka ikinen kerta! Korvapuustifocaccia on kerta kaikkisen nerokas – suorastaan tulee vähän huijariolo, että näin helpolla voi valmistaa täydellisen pehmeää pullaa. Ei tarvitse vaivata, ei tarvitse pelätä, tuleeko pullataikinasta kuivaa tai muodostuuko hyvä sitko. Kaiken hyvän lisäksi et ole sidottu kohotusaikatauluihin, vaan täydellisin versio syntyy, kun teet taikinan jo edellisenä päivänä etukäteen, annat taikinan oleilla pitkään, jääkaapissa: 8-36 tuntia eli voit leipoa milloin tahansa, mikä vain sopii leivonta-aikatauluusi! Sopii siis täydellisesti siihen, kun haluat tarjota seuraavana päivänä tuoretta ja lämmintä pullaa, mutta et tarjoilupäivänä ehtisi sitoutua erilaisiin...
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien