Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Hernevohvelit (V, GF)

25 Toukokuu 2020

Vaihtelua suolaisiin vohveleihin! Ujutin vohvelitaikinaan suomalaisia hernejauhoja mukaan. Tai oikeastaan ujutin tavallisia jauhoja hernejauhojen sekaan – niin päin. Hernejauhot ovat vähän kuin kotimainen vastine kikhernejauhoille, mutta toisin kuin kikhernejauhoista, niin niistä pelkästään vohveleiden tekeminen ei onnistunut, vaan ne tarvitsivat myös muita jauhoja sekaan. Tästä huolimatta hernejauhojen maku on kyllä niin vahva, että vohvelit maistuvat selkeästi erilaisilta, mitä ihan tavalliset vohvelit maistuisivat.

aamiaiset Brunssille (makeaa) Brunssille (suolaista) Gluteeniton herne suolainen leivonta vegaani vohveli

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »