Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Fermentoinnin perusteet ja miksi fermentoida

14 Maaliskuu 2020

Fermentointi eli hapattaminen maitohappobakteerikannan avulla on ikivanha tapa säilöä kasviksia, mutta myös tapa tuottaa raaka-aineisiin ihan uusia makuja. Sellaisia, joita ei ilman maitohappobakteereita saisi aikaan. Kaiken lisäksi maitohappobakteerien avulla monista raaka-aineista saa vatsaystävällisempiä, helpommin sulavampia ja itse maitohappobakteereista on vain etua suolistoflooralle. More is more. Suoliston yhteyttä terveyteen on vasta enemmän alettu tutkia, mutta suolistoflooralla näyttäisi olevan todella paljon vaikutusta hyvinvointiimme.

tekniikat

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »