Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Cacio e pepe perunat (GF)

10 Kesäkuu 2019

Klassisen ja hurmaavan italialaisen pastan vielä hurmaavampi muoto suomalaisilla perunoilla! Cacio e pepe tarkoittaa siis pecorino-juustoa ja mustapippuria. Olen tehnyt tätä ensin vanhoista perunoista ja nyt uusista perunoista. Uudet perunat vie totta kai aina voiton, mutta kyllä resepti on sellainen, joka jää vakiokäyttöön vuodenajasta riippumatta. Tiskialtaassakin perunoista voi saada aika hyvän kuvan!

Brunssille (suolaista) Gluteeniton Italia/Ranska Muut lisukkeet peruna Pohjoismaat

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »