Parhaat Ruokablogit

Viikonloppukokki

Limoncellolla marinoitua pistaasikuorrutettua lammasta ja munakoisopyrettä

20 Helmikuu 2019

Edellisessä postauksessa kerroin urakoineeni alkuruuan parissa pitkin päivää. Siinä sivussa valmistui myös pääruuan osasia. Melkein hävettää tunnustaa miten paljon lauantaina tuli syötyä lihaa, kun alkuruuaksi oli porotaria ja pääruuaksi pistaasikuorrutettua lampaanulkofilettä ja munakoisopyrettä. Lihan syönnin suhteen on tein viikolla korjausliikeen, ja arkisapuska on ollu pääosin kasvista ja kalaa. Lammas kypsennettiin uunissa juuri ennen syömistä ja se valmistui melko nopeasti.

Lammas Pääruoka

Lue koko juttu täältä »

Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »