Parhaat Ruokablogit

Vegaanin ruokavuosi

Lämmittävää beanit -pataa ja kvinoaa eväsrasiaan

13 Maaliskuu 2021

Lähiaikoina olen ollut hieman kyllästynyt meidän pasta-perunalinjaan ja olen yrittänyt kovasti kokeilla muunlaisia lisukkeita. Kotimaisista lisukkeista ihan ykkösiä ovat rikotut ohrasuurimot ja spelttihelmet. Vehnäpohjaisista couscous ja bulgur ovat jo ennalta tuttuja ja käytössä aina silloin tällöin varsinkin salaateissa. Yksi on kuitenkin ravintosisältönsä puolesta ylitse muiden – nimittäin kvinoa. Vinkit irtonaisen ja maukkaan kvinoan keittämiseen Tiesitkö, että kvinoa on hyvä kuidun ja raudan lähde ja se sisältää mm.

edamame Gluteeniton kesäkurpitsa kvinoa Maaliskuu muokkaa vauvalle paprika pataruoka tomaatti eväsruoka

Lue koko juttu täältä »

Vegaanin ruokavuosi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »