Parhaat Ruokablogit

Valmiiseen pöytään

Vispipuuro veriappelsiineista

19 Helmikuu 2018

Helmikuun satokausikasviksena komeilee veriappelsiini. Helmikuussa kauden kasvikset ovat melko lailla samat kuin tammikuussakin, joten uusia kotimaisia kasviksia ei vielä ole. Tammikuussa tein ruokaa varastokasviksista, joten tasapuolisuuden vuoksi helmikuun ohjeen raaka-aine on ulkomainen sesonkikasvis. Muut satokausiohjeet löydät satokausi-tunnisteen takaa. Veriappelsiini on siis sesongissa juuri nyt, ja sen sesonki kestää vain tammikuulta maaliskuulle.

aamupala arkiruoka Jälkiruoka KASVIS satokausi välipala

Lue koko juttu täältä »

Valmiiseen pöytään on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 25 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »