Parhaat Ruokablogit

Valmiiseen pöytään

Paahdettu basilika-perunasalaatti

28 Kesäkuu 2018

Toukokuun satokausireseptini pääraaka-aineena oli raparperi. Kesäkuussa parrasvaloihin on syytä nostaa varhaisperunat. Uuden sadon perunat eli varhaisperunat ovat monelle ruokaharrastajalle samassa asemassa kuin parsa, ja satoa odotetaan jo maaliskuussa. En itse suhtaudu uusiin perunoihin niin intohimoisesti, että pakastaisin kesäkuussa perunoita joulupöytään, mutta pidän niistä kuitenkin paljon, ja syön useamman kerran kesän aikana. Peruna on meillä kesän jälkeen arkiruoissa melkoisen pienessä roolissa, eli lähinnä muusina ja lohkoina.

arkiruoka Fodmap KASVIS satokausi

Lue koko juttu täältä »

Valmiiseen pöytään on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 25 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »