Parhaat Ruokablogit

Valmiiseen pöytään

Munakokkeli vaihe vaiheelta

21 Heinäkuu 2018

Ennätyshelteinen heinäkuu on asettanut useille ruoanlaittajille haasteen: mitä kokata, kun keittiössä on superhelle. Asun 60-luvun kerrostalossa, joka on talvella hyinen ja kesällä hikinen. Aiempina vuosina kesän hikisyys on kestänyt vain joitakin viikkoja, ja ollut siedettävää. Nyt asunnossa on jo toista viikkoa 28-29 astetta lämmintä, mikä totta vie sulattaa ruoanlaittohalun. Mikä sitten ratkaisuksi, jos salaattia ei jaksa syödä päivästä toiseen?

aamupala arkiruoka Fodmap KASVIS

Lue koko juttu täältä »

Valmiiseen pöytään on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 25 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »