Parhaat Ruokablogit

Vaimomatskuu ruokablogi

Vegaaninen sienibolognese + “ricotta” cashewpähkinöistä

11 Helmikuu 2019

Vegaaninen sienibolognese & cashew “ricotta” Pastavuodenaika Vielä on talvea jäljellä! …ja mitä se tarkoittaa minulle? Vielä on pastavuodenaikaa jäljellä! Itse lanseeraamani termi “pastavuodenaika” on se aika vuodesta, kun sekä mieli että keho vaatii lämmittävää, täyteläistä, runsasta ja hiilaripitoista ruokaa: pastaa. Pastavuodenaika alkaa minulla noin loka-marraskuun hujakoilla ja jatkuu yleensä helmi-maaliskuuhun.

cashew herkkusieni herkkutatti kuningasosterivinokas osterivinokas pasta vegaaninen pasta Vegaaniset vege

Lue koko juttu täältä »

Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »