Parhaat Ruokablogit

Urbaani vegenda

Vegaaniset marianne-laskiaispullat

11 Helmikuu 2022

Mariannekermalla ja vadelmahillolla täytetyt pehmeät laskiaispullat ovat mukava pieni irrottelu laskiaispullasesonkiin! Leivoin näitä pullia ensimmäistä kertaa viisi vuotta sitten, ja siitä lähtien niitä on leivottu meidän taloudessa aina perinteisten laskiaispullien ohella helmikuussa. Jos murskaat itse Marianne-karkit, varo jauhamasta niitä liian sileäksi. Kerman seassa rouskuvat pienet sattumat ovat ihania! Ja jos täyttämättömiä pullia meinaa jäädä keittiön nurkkaan kuivumaan, kokeile tätä ihanaa reseptiä: Reseptin alkuperä: Urbaani vegenda Taikina 1 tlk ( á 400 ml) kookosmaitoa (voit käyttää myös muuta kasvimaitoa, mutta rasvaisesta kookosmaidosta tulee ihanan pehmeät pullat) 1 dl vettä 50 g tuorehiivaa 2 dl sokeria 1 1/2 tl suolaa 8...

laskiainen Marianne Pullat valitut palat

Lue koko juttu täältä »

Urbaani vegenda on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »