Parhaat Ruokablogit

Urbaani vegenda

Vegaaninen karviaispaistos

31 Elokuu 2022

Tässä karviaispaistoksessa kypsennetään makea taikinakuori ja kasa karviaisia fariinisokeriveden kanssa - ihana yhdistelmä herkullista makeutta ja kirpsakoita marjoja. Olen jo useampana kesänä leiponut englantilaista kinuski-raparperipaistosta Chocohilin ohjeen mukaan, ja karviaissadon kypsyessä tuumin, että samasta reseptistä saisi myös ihanan loppukesän paistoksen. Ja niin siitä saikin! Käytä tähän reseptiin tuoreita karviaisia, tai sulata ja valuta pakastetut karviaiset, jottei reseptiin tule liikaa nestettä. Tarjoa kasvivispin tai vaniljajäätelön kanssa ja nauti!

Jälkiruoat karviainen marjat valitut palat

Lue koko juttu täältä »

Urbaani vegenda on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »