Parhaat Ruokablogit

Urbaani vegenda

Mustikka-inkivääri smoothiebowl

2 Maaliskuu 2018

Kauniisti koristellun smoothien syöminen lautaselta on tuplasti nautinnollisempaa, kuin sen hörppiminen tavallisesti lasista. Lisäksi tämä smoothieresepti sisältää kaikkea hyvää ja hyvää tekevää! Smoothiebowlin tekeminen ei juurikaan eroa tavallisen smoothien valmistamisesta. Tärkeintä on saada aikaan tarpeeksi paksu koostumus, jota on mukava lusikoida, ja joka jaksaa kannatella päällään reilun määrän herkkupaloja ja koristeita. Paksu koostumus saadaan käyttämällä vähemmän nestettä ja halutessa mukaan voi lisätä nestettä sitovia ainesosia, kuten pellavan- tai chiasiemeniä.

aamupala hedelmät marjat smoothie Sokeriton terveellinen resepti valitut palat

Lue koko juttu täältä »

Urbaani vegenda on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »