Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Teerenrintaa grillissä, voissa paistettua kanttarellia ja porterkastike

14 Elokuu 2020

Niin se vain kesä alkaa päättymään ja syksy tulee. Metsästyskausikin jo alkoi sepelkyyhkyllä, mutta meillä on molemmilla niin paljon töitä, että kyyhkyn pyynti jää väliin. Ensi viikolla kuitenkin alkaa vesilintujen pyynti ja mikä parhainta myös monen vuoden tauon jälkeen saa täällä Lapissa metsästää myös metsähanhia. Niin kauan kun me ollaan täällä Lapissa asuttu, niin metsähanhi on ollut rauhoitettu ja me ei olla tätä perinteistä Lappilaista metsästystä päästy harrastamaan. Heti kun tieto metsästyksen sallimisesta tuli, niin pyysimme molemmat töistä muutaman päivän vapaata.

grillaus grilli kanttarelli Liha lintu olut Olutkastike Pääruoka Riista sieni Teeri Porter Portter

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »