Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Oluessa haudutettua possua

28 Helmikuu 2022

Taas pataruokaa ja maistuu varmasti lihan ystäville. Ainekset: 800g possun luullista lapaa 200g chorizoa 140g pekonia 0,5l savuolutta 2kpl sipulia 1prk (a184g) kanttarelleja suolavedessä 28g lihafondi kuutio 3rkl vehnäjauhoja Suolaa Mustapippuria myllystä Voita Ohje: Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen valmistamista. Leikkaa liha reiluiksi kuutioiksi. Kuutioi pekoni ja paloittele chorizo. Kuori ja pilko sipulit.

chorizo Lapa Liha olut Pääruoka pata porsas Savuolut

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »