Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Oluessa haudutettua pekonista karitsanlapaa ja chorizoa

14 Tammikuu 2019

Jouluruuat on syöty ja uusi vuosi 2019 saatu alkuun. Tässä talvista pataruokaa pienellä tulisuudella. AINEKSET: n. 600g karitsan lapaa 200g chorizoa 170g pekonia 3kpl porkkanoita 4kpl salottisipulia 4kpl punaisia chilejä (esim. apache) 2rkl tomaattipyrettä 0,66l stout-olutta Mustaa pippuria myllystä Suolaa Voita OHJE: Leikkaa pekonista paloja ja ruskista hetki pannulla, kaada pataan.

chili chorizo Haudutus Karitsa Lammas Lapa olut Pekoni talvi tulinen

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »