Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Madekeitto

21 Helmikuu 2020

Parhaillaan on madekausi ja lähikaupan kalatiskissä nähtiin samana päivänä lokassa pyydettyä madetta. Siis viimeisen päälle tuoretta kausi- ja lähiruokaa, joten pakkohan se oli yksi kala ostaa. Halusimme tehdä tuota herkkua perinteiseen tapaan, eli valkoviinit sai jäädä Alkon hyllylle. Toisaalta onpa jotkut sitä mieltä, että perinteiseen madekeittoon ei kuulu kerma, mutta kyllähän se nyt meidän mielestä on niin, että kuka kermaa tai voita säästelee, niin ei ole hyvää keittoa maistanutkaan. Maku asioitahan nämä toki on.

Kala Keitto made perinteinen

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »