Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Rautua parmankinkkuun käärittynä ja ratatouille

24 Helmikuu 2020

Moni, joka on päässyt maistamaan rautua pitää sitä maukkaimpana kalana. Tietysti siihen osa syy voi olla se, että sitä ei aivan joka päivä pääse maistelemaan. Pilkillä sitä olisi nyt tarjolla, mutta sitä varten pitäisi tulla tänne lappiin. Toisaalta löytyy sitä nykyään jo hyvin varustelluista kaupoista pakasteena, ainakin täällä lapissa. Valmistettiin rautua tällä kertaa hieman kansainvälisellä tyylillä, eli käärittiin parmankinkkuun ja lisäkkeeksi valmistettiin ratatouillea.

Kala lisäke Pääruoka parmankinkku rautu

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »