Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Flammkuchen

9 Kesäkuu 2020

Flammkuchen tai ranskaksi tarte flambèe on Saksan ja Ranskan raja-alueelta oleva ruoka, joka Suomeksi tarkoittaa liekkipiirakkaa. Nimi tulee siitä, että perinteisesti tämä ruoka on paistettu puulämmitteisessä uunissa lieskojen keskellä. Flammkuchen on nopea tehdä, koska taikinaa ei kohoteta ollenkaan. Me tehtiin näitä grillissä pizzakiven päällä, mutta onnistuu hyvin myös uunissa. Tällä ohjeella saat tehtyä kaksi maittavaa Flammkuchenia.

iltapala leivonta Pekoni Ranska saksa

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »