Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Birria-pata

14 Huhtikuu 2024

Birria on mausteinen meksikolainen pataruoka, joka syödään tyypillisesti tortillojen kanssa. AINEKSET: 2,5kg kassleria 2tlk (800g) tomaattimurskaa 5 kpl chiliä 9kpl valkosipulinkynsiä 2kpl sipulia 2tl korianterin siemeniä 2tl chili jauhetta 2tl juustokuminaa 2tl neilikkaa 3kpl kanelitankoja 5kpl laakerinlehtiä 1l lihalientä (kiehuva vesi +2kpl lihafondi) OHJE: Kuutioi liha isohkoiksi paloiksi noin 7cm x 7cm ja paista pannulla pinnat. Siirrä isoon kannelliseen pataan. Paahda chilit pannulla, niin että ne saavat hyvän värin pintaan, siirrä erilliseen kulhoon. Kuullota sipuli, valkosipuli ja mausteet pois lukien kanelitangot ja laakerinlehdet.

kassler Liha Meksiko Pääruoka pata

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »