Parhaat Ruokablogit

Ugolinon Herkut

IMPEPATA DI COZZE - SINISIMPUKAT ITALIALAISITTAIN

24 Heinäkuu 2019

Ikuinen klassikko. Italiassa suuri sinisimpukkaherkku valmistuu alle 10 minutissa ja pienellä vaivalla. Usein tätä annosta tarjoillaan joka alkuruoaksi tai pääruoaksi jossa tietenkin simpukoiden määrä kasvaa ja kylkeen tarjoillaan leipää. Impepata di cozze tarkoittaa Italiaksi "pippuriin upotetut sinisimpukat", ja niinkuin tulette huomaamaan sitä käytetään todella paljon. Tähän perinteiseen reseptiin ei kuulu viini mutta halutaessa voit lisätä pannulle 2 dl valkoviiniä kun lisäät simpukat.

Helpot ja nopeat Kala

Lue koko juttu täältä »

Ugolinon Herkut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »