Parhaat Ruokablogit

Ugolinon Herkut

GRUYÉRE-KURPITSA SIENI TARTELETTE

15 Lokakuu 2018

Tämä syksyn värinen alkupala vie kielen mennessä. Rapeaa, makeaa ja sopivan kermainen kurpitsa-sieni tartelette tuo kauden satoa pöytään. Pohjaan on käytetty piirakkataikinaa. Täyte koostuu juusto-kurpitsakreemistä, paahdetusta kurpitsasta ja sienistä. 1 levy valmista briseé taikinaa (piirakkataikinaa) 1/2 myskikurpitsa Kouraallinen ruskeita herkkusieniä 1 valkosipulikynsi Nokare voita 1 rkl hunajaa 0,5 dl maitoa 50g Gruyere juustoa Ripaus valkopippuria Tinjamia Rosmariiniä Suolaa Mustapippuria 12 tartelette: Aloita sulattamalla taikina.

VEGE JA VEGAANISET

Lue koko juttu täältä »

Ugolinon Herkut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »