Parhaat Ruokablogit

Ugolinon Herkut

BATAATTIKEITTO

17 Huhtikuu 2018

Ihana kermainen ja lämpöinen bataattikeitto on tämänn kauden pakollinen herkku. Ugolinon ansiosta peruskeitto muuttuu hieman tuliseksi ja pureskeltavaksi, sillä se on maustettu cayennepippurilla, krutongeilla ja rapealla pekonilla. Vaiheita on monta mutta todellisuudessa tämä ruoka on nopeasti valmis! Kokeilemisen arvoinen! Keitton: 1 kg bataattia 1 sipuli 1 valkosipulikynsi 2 dl ruokakermaa 1 tl cayennepippuria Tuoretta ruohosipulia hienonnettuna Tuoretta persiljaa hienonnettuna Krutongit: 8 siivua täysjyvä paahtoleipää Ripaus jauhettua valkosipulia Ripaus Cayennepippuria Ripaus kuivattua oreganoa Suolaa Lisäksi: 8 siivua pekonia 4 rkl turkkilaista jogurttia Seemasiemeniä Erilaisia ituja 4 annosta: Valmista ekana krutongit.

Keitto Viikset Kulhoruoka

Lue koko juttu täältä »

Ugolinon Herkut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »