Parhaat Ruokablogit

Tuoksussa Basilikaa

Kuusenkerkkäsiirappi

14 Heinäkuu 2017

Keräsin juhannuksen aikaan pienen ämpärillisen kuusenkerkkiä ja keittelin niistä pienen pullollisen kivan aromikasta siirappia. Siirappia keitellessä totesin, ettei sitä tosiaan kannata alkaa keittelemään ihan pienestä määrästä, jotta lopputulostakin jäisi kattilaan. Neste kun tuppaa haihtumaan aikalailla hiljakseen keitellessä. Mutta onneksi olin varustautunut lähes litralla kuusenkerkkiä, joten sain siirappiakin reilut pari desiä. Toinen havainto oli se, että vaikka lopetin siirapin keittämisen ennen kuin se oli oikeasti siirappia, jähmettyi se jääkaapissa kuitenkin siirapiksi.

ruoka

Lue koko juttu täältä »

Tuoksussa Basilikaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »