Parhaat Ruokablogit

Tuoksussa Basilikaa

Kikherne-fetasalaatti

5 Marraskuu 2017

Syksyn viimeiset lehtikaalit pääsivät salaattiin yhdessä paahdettujen kikherneiden ja fetajuuston kanssa. Tämä yksinkertainen salaatti valmistuu muutamista raaka-aineista mutta on mielestäni tosi herkullinen esimerkiksi lounaana sellaisenaan tai patongin kera. Kikherne-fetasalaatti 1/2 tlk (200 g) kikherneitä 200 g Apetina-fetajuustoa pussillinen lehtikaalia noin 150 g pennepastaa 1 sipuli oliiviöljyä mustapippuria suolaa Valuta kikherneet ja levitä ne leivinpaperille uunipellille. Kuivaa kikherneet ja paahda 225- asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes ne ovat rapsakoituneet. Sekoita paahdettujen kikherneiden sekaan oliiviöljyä ja mausta suolalla ja mustapippurilla, sekoita hyvin.

juustot kasvisruoka kikherne Nopeat ja helpot ruoka Salaatit

Lue koko juttu täältä »

Tuoksussa Basilikaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »