Parhaat Ruokablogit

Tunnelmallisia makuja

Trendikästä vuonna 2023: soijarouhe

5 Helmikuu 2023

Luin jostain, taisipa olla Glorian ruoka&viini -lehden Trendit 2023 -artikkelista, että tänä vuonna on trendikästä valmistaa ruokaa perinteisistä kasvisproteiineista, kuten soijarouheesta, linsseistä ja pavuista joitakin vuosia pinnalla olleiden pitkälle prosessoitujen lihan korvikkeiden sijaan. Tämä trendi sopii minulle vallan hyvin. Itse en tosin näiden perinteisten käyttöä ole koskaan lopettanutkaan, joskin uutuustuotteitakin jonkin verran testaillut. Soijarouhe ei suinkaan ole se helpoin raaka-aine, kun ruoanlaitosta puhutaan. Sitä kannattaa kuitenkin opetella käyttämään.

Kastikkeet kasvisruoat porkkana punajuuri Reseptit soijabolognese Soijarouhe vegaaniruoat soijarouhekastike

Lue koko juttu täältä »

Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »