Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Itsetehdyt kalapuikot ja remouladekastike, arjen luksusta
7 Syyskuu 2025
Kukkakaali on siitä hauska raaka-aine, että miedon makuisena se oikealla tavalla maustettuna ja käsiteltynä muuntautuu kameleonttimaiseen tapaan muita raaka-aineita jäljitteleväksi. Joskus olen käyttänyt sitä jauhelihan korvaajana, tällä kertaa se sai näytellä riisin roolia. Kukkakaali friedrice on kevyt, kukkakaalista ja broilerin jauhelihasta syntyvä superhelppo ruoka, joka saa makunsa yksinkertaisesti soija- sekä kalakastikkeista. Paljon muuta ei tarvitse tehdä, kun raastaa kukkakaali, loppu on lähinnä maustamista. Ja koska tulisuutta on helppo säätää, ainakin meillä tämä maistui koko perheelle.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien