Parhaat Ruokablogit

Tunnelmallisia makuja

Minestronen kepeämpi versio

20 Syyskuu 2018

Yleisesti ottaen ruokaisana keittona tunnettu italialainen minestrone sai nyt esittelemässäni versiossa uuden, huomattavasti kevyemmän muodon. Pavut korvautuivat pakaste- sekä kikherneillä, pekoni jätettiin pois ja liemi oli kirkas. Mikäs tässä; keitos oli maukas, joskin erittäin arkinen ja vaati ehdottomasti leipää rinnalleen. Ihan tunnetta minestronen syömisestä se ei minussa herättänyt, mutta ainakin jos astetta kepeämpi ateria kiinnostelee, kehotan kokeilemaan. 4 annosta 1 sipuli 2 valkosipulinkynttä 2 lehtisellerinvartta 1 kesäkurpitsa 200 g käyttövalmiita kikherneitä 2 tomaattia 1,5 l kasvislientä 1,5 dl makaronia 200 g pakasteherneitä 2 rkl sitruunamehua tuoretta basilikaa ripaus rouhittua mustapippuria Pinnalle...

herne kasvisruoat keitot kikherneet kirkasliemiset keitot minestrone

Lue koko juttu täältä »

Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »