Parhaat Ruokablogit

Tunnelmallisia makuja

Lindströmit ilman kikkailuja

20 Toukokuu 2021

Yksi suosikkitavoistani valmistaa jauhelihapihvejä on tehdä niistä lindströmejä. Punajuuri tekee pihveistä pehmeitä ja maukkaita, ja mikä parasta, antaa niille niiden kauniin värin. Koska lähiaikoina olen tullut tehneeksi lindströmeistä erilaisia kasvisversioita – yhden erinomaisen reseptin voit kurkistaa täältä – oli pitkästä aikaa kiva tehdä ihan perinteisesti jauhelihasta. Nakkasin pihvit vielä uuniin eli siltäkin osin tein tällä kertaa helpomman kautta. Lopputulos oli mainio.

Jauheliha jauhelihapihvit Liharuoat punajuuri Reseptit Uuniruoat lindströminpihvit Klassikkoruoat ruokaklassikot

Lue koko juttu täältä »

Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »