Parhaat Ruokablogit

Tunnelmallisia makuja

Ei niin pikkutarkka – mutta maukas – papu-tomaattivuoka

23 Toukokuu 2019

Pavut, tomaatti ja juusto, siinäpä vasta oiva yhdistelmä. Kun näitä, sekä vähän muutakin, heitteli rennosti uunivuokaan, syntyi vallan maukas kasvisvuoka, joka maistuu joko ihan sellaisenaan tai vastaavasti esimerkiksi lihan rinnalla kasvislisäkkeenä. Resepti taisi olla jonkin sortin K-Ruoka -johdannainen, jota muokkasin hieman mieltymyksiämme ja sen hetkistä ruokavarastoamme paremmin vastaavaksi. Hyvää oli! 4 annosta 400 g tomaattia 1 tlk (380/230 g) papusekoitusta 1 tlk (380/230 g) kikherneitä 1-2 sipulia 3 valkosipulinkynttä 100 g purjoa 100 g parmesaania (Itse korvasin kermajuustolla, joka toimi sekin hyvin.

kasvisruoat kikherneet lisäkkeet papu parmesaani Reseptit tomaatti Uuniruoat vuokaruoat papu-tomaattivuoka

Lue koko juttu täältä »

Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »