Parhaat Ruokablogit

Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi

Parsarisotto

16 Huhtikuu 2019

Parsakauden klassikkoherkku on täyteläinen, mutta raikas ja hapokas risotto jossa maistuu mm. salottisipuli, valkoviini, sitruuna sekä tuore vihreä parsa. Parsarisotto viimeistellään parmesanilla sekä lehtipersiljalla. Tarvitset: nippu vihreää parsaa 1 l kasvislientä 2 rkl voita 2 salottisipulia 2 valkosipulinkynttä 3 dl risottoriisiä 2 dl valkoviiniä kourallinen tuoretta lehtipersiljaa 1 sitruunan mehu vastarouhittua mustapippuria Viimeistelyyn: parmesan-juustoa Valmistusohje: Huuhtele parsat ja napsauta niistä puumainen tyviosa pois. Mikäli parsat ovat paksuja, kuori myös varret kevyesti.

pääsiäinen resepti vege

Lue koko juttu täältä »

Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »