Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
7 Huhtikuu 2019
Raikas aasialaishenkinen nuudeli-rapusalaatti Tarvitset: ruukku vihreää salaattia rasia kirsikkatomaatteja 1 kurkku 2 avokadoa 60 g riisinuudelia loraus seesam-öljyä 500 g raakoja jättiravunpyrstöjä Salaatinkastike: 0,5 dl vettä 3 rkl vähäsuolaista soijakastiketta 3 rkl sesam-öljyä 1 limetin mehu 2 valkosipulinkynttä puolikas tuore chili peukalonpään kokoinen pala inkivääriä Viimeistelyyn: ruukku tuoretta korianteria 2 dl ituja (esim. sinimailanen) kourallinen paahdettuja cashew-pähkinöitä wasabi-seesaminsiemen maustesekoitusta (esim. Santa Maria) Valmistusohje: Piko salaatti, kirsikkatomaatit, kurkku ja avokado tarjoiluastialle. Keitä riisinuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja huuhtele ne kylmällä vedellä. Valuta ylimääräinen vesi pois ja...
Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien