Parhaat Ruokablogit

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa

Paistettua Fetaa – Ihana jälkiruoka

12 Maaliskuu 2021

Saganaki eli paistettu juusto on kreikkalainen alkupala. Juusto leivitetään ja paistetaan pannulla pinnaltaan rapeaksi ja kullanruskeaksi. Rapea pinta kätkee sisälleen ihanan pehmeän ja lämpimän juuston, joka tyypillisesti tarjoillaan sitruunalohkojen, leivän ja salaatin kera. Suolainen ja makea yhdessä toimii aina. Saganaki siis taipuukin mainiosti myös jälkiruoaksi.

Gluteeniton helppo Jälkiruoat Jälkiruoka nopea Reseptit ruokablogit paistettu juusto Saganaki kreikalainen ruoka paistettu feta

Lue koko juttu täältä »

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »