Parhaat Ruokablogit

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa

Lehtipihvit lohesta - Helppoa ja niin Hyvää

14 Syyskuu 2021

*Kaupallisessa yhteistyössä SJØ:n kanssa Lehtipihvi lohesta? Onko mokomaa ennen kuultu? Kalaa olisi hyvä syödä 2-3 kertaa viikossa. Monelle kuitenkin kalan käsittely ja ruodot ovat kynnyskysymys, jolloin kalaa tulee valmistettua todella harvoin, jos ollenkaan. Lohijauheliha tuokin helpotusta ja toivottua vaihtelua monen kotikokin keittiöön.

helppo kalaruoka kaupallinen yhteistyö lohiruoka nopea Pääruoka referenssi Reseptit ruokablogit lehtipihvit SJØ lohijauheliha Escamar lehtipihvit lohesta lohilehtipihvit

Lue koko juttu täältä »

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »