Parhaat Ruokablogit

Tarun Taikakakut

Marja-aroniajuustokakku / marja-aroniahyydykekakku (ø24cm)

16 Lokakuu 2019

Marja-aroniamehu: 3 dl marja-aronioita 2 dl vettä 1 dl sokeria Keksipohja: 200 g kaurakeksejä tai Digestive-keksejä 80 g voita Marja-aroniatäyte: 4 dl kermaa 1 prk (200g) Valion vaniljarahkaa 2oo g maustamatonta tuorejuustoa 1/2 dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 2 dl marja-aroniamehua (1dl lämmitetään liivatteiden sulattamiseen) 8 liivatelehteä Kiille: 1/2 dl marja-aroniamehua 1 1/2 dl vettä 3 liivatelehteä Valmista ensin mehu jäähtymään. Keitä marjoja ja vettä noin 10 minuuttia. Painele marjoja samalla rikki jotta mehua ja makua irtoaa mahdollisimman paljon. Siivilöi sitten marjat toiseen kattilaan ja taas painele marjoja jotta kaikki mehut saadaan talteen. Lisää mehuun sitten sokeri ja anna sen sulaa.

Juusto- ja Hyydykekakut

Lue koko juttu täältä »

Tarun Taikakakut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »