Parhaat Ruokablogit

Syötävän hyvä

MARINOIDUT KESÄKASVIKSET

28 Kesäkuu 2018

Näin kesällä kasviksia syö mielellään ihan sellaisenaan, ilman kypsennystä. Jos kuitenkin kaipaat niihin jotain vaihtelua, kokeilepa marinoida kasvikset. Marinointi ei ole ihan sama asia kuin pikkelöinti, jossa kasvikset saavat voimakkaan etikkaisen maun ja ne on valmistettu enemmän säilöntätarkoituksessa. Marinoinnin avulla kasviksiin tulee vain hieman hapan, raikas maku. Itse tykkään marinoida kasvikset ihan raakana, jolloin ne rouskuvat syödessä kivasti hampaissa.

kasvislisukkeet vegaani vege

Lue koko juttu täältä »

Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »