Parhaat Ruokablogit

Syötävän hyvä

KEVÄÄN JUHLIIN: VADELMA-KERROSKAKKU & KASVISVOILEIPÄKAKKU (GLUTEENITON)

5 Toukokuu 2019

Kevään juhlasesonki alkaa olemaan ihan just kiivaimmillaan. Suunnittelin äitienpäivän juhlapöytään kaksi hieman erityyppistä tarjoiltavaa: korkean kerroskakun ja klassisen voileipäkakun. Tämä oli samalla itselleni haaste, sillä ole koskaan ennen valmistanut voileipäkakkua. Tämä retroherkku on tosin tehnyt uutta tulemista nyt jo muutaman vuoden ajan ja ihan syystä – valmistaminen ei ole ennakko-odotuksista huolimatta kovin monimutkaista ja täytteitä voi varioida käytännössä loputtomiin. Molemmat ohjeet sisältävät hieman majoneesia koska sillä nyt vain saa helposti leipomuksiin lisää täyteläistä makua ja mehevyyttä.

jälkkärit Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »