Parhaat Ruokablogit

Syötävän hyvä

GLUTEENITTOMAT & VEGAANISET RIESKAT (PARSALLA JA PAPUTAHNALLA)

2 Kesäkuu 2019

Hurahdin nyt jotenkin ihan kunnolla tuohon parsaan ja reseptejä on tulossa tämän lisäksi vielä yksi. Ehkä sitten saa riittää (vuoden päästä taas lisää). Testailin tällaisia pehmeitä rieskamaisia leipäsiä, jotka sää kääräistyä kätevästi rullalle ja syötyä sormin. Leipäset onnistuivatkin tosi hyvin, mutta täytteet on sitten toinen tarina. Minulla nimittäin selvisi näitä syödessä että en välttämättä niin tykkääkään raa'asta parsasta.

lämpimät vegaani vege

Lue koko juttu täältä »

Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »