Suklaasilmät on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2018 lähtien
4 Huhtikuu 2020
Tämä Valion ohjeella tekemäni appelsiinimoussekakku on tosi mukavan makuinen. Liköörin ja sitruunamehun tilalla käytin ananas-mandariini -mehua. POHJA 50 g sulatettua margariinia 175 g Digestive-keksejä murustettuina SUKLAATÄYTE 3 liivatelehteä 2 dlkuohukermaa 200 g taloussuklaata 1 prk (200 g) Valio maustettua rahkaa appelsiini ½ - ¾ dlsokeria 2 rkl ananas-mandariinimehua APPELSIINIRAHKATÄYTE 4 liivatelehteä 2 dl kuohukermaa 2 prk (à 200 g) Valio maustettua rahkaa appelsiini (2 rkl sokeria) 2 rkl ananas-mandariinimehua Lisää sulatettu margariini keksimuruihin. Taputtele seos leivinpaperilla vuoratun halkaisijaltaan noin 22 cm olevan irtopohjavuuan päälle. SUKLAATÄYTE Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Suklaasilmät on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2018 lähtien