Parhaat Ruokablogit

SOUPZ.FI

Perunapizza varhaisperunasta

23 Kesäkuu 2020

Perunapizza on erinomaisen makuista ja näin kesällä kannattaa suosia varhaisperunoita, jotka tekevät pizzasta vielä erinomaisemman. Pizza on myös lähes yhtä helppo tehdä (tai helpompi) kuin muista raaka-aineista tehty, sillä perunoita ei tarvitse ennalta kypsentää. Kuoritaan vain ja viipaloidaan ohuiksi siivuiksi. Kätevimmin viipalointi ohuiksi siivuiksi onnistuu ihan tavallisella juustohöylällä. Tähän yhteen isoon pizzaan, joka jaettiin kahdelle meni kaksi varhaisperunaa (kauttaaltaan levitettynä, reunoja lukuunottamatta), joten kovin työlääksi operaatiota ei voi sanoa.

varhaisperuna

Lue koko juttu täältä »

SOUPZ.FI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 27 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »