Parhaat Ruokablogit

Sokerivaltakunta

Slow-cooked karitsan paisti Australian tapaan

10 Huhtikuu 2020

1-1,5 kg luuton karitsan paistia 2 kokonaista valkosipulia (halkaistu puoliksi) 4 valkosipulin kynttä (viipaloitu) 3 punasipulia (halkaistu puoliksi) 4 rosmariinin oksaa (1 oksa leikattu 1 cm paloiksi) 1 nippu timjamia merisuolaa mustapippuria 60 ml oliiviöljyä 1½ rkl vehnäjauhoja 250 ml kanalientä (250 ml vettä + 1,5 rkl kanafondia) Ota liha huoneenlämpöön pari tuntia ennen valmistamista. Esilämmitä uuni 260 asteeseen. Tee paistiin terävällä veitsellä 8 reikää (taskua) ja täytä ne valkosipulilla ja rosmariinilla. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita uunivuokaan ja asettele sipulit ympärille.

featured juhla Karitsa Lammas

Lue koko juttu täältä »

Sokerivaltakunta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »